Skip to product information
1 of 2

Bloom Lashes Shop

Gift

Regular price
€25,00 EUR
Regular price
Sale price
€25,00 EUR

Për të gjitha femrat që duan një dhuratë të tillë brow freeze, lule, balon në formë ❤️ dhe qokollat BLOOMi ka menduar për ju 🌹