Mbledhja: Bloom Lipstick

Bloom Lipstick is longlasting liquid lipsticks.

 • Long lasting
 • Water and sweat lasting effect

Filtro:

Disponueshmëria
0 të zgjedhura Rivendos
Çmimi
Çmimi më i lartë është €12,00 Rivendos

9 produkteve

Filtro dhe rendit

Filtro dhe rendit

9 produkteve

Disponueshmëria
Çmimi

Çmimi më i lartë është €12,00

9 produkteve

 • Moonshine

  Çmimi i rregullt
  €10,00 EUR
  Çmimi i rregullt
  €10,00 EUR
  Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve
  €10,00 EUR
  Moonshine
  E shitur
 • Gentle

  Çmimi i rregullt
  €10,00 EUR
  Çmimi i rregullt
  €10,00 EUR
  Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve
  €10,00 EUR
  Gentle
 • Candid

  Çmimi i rregullt
  €12,00 EUR
  Çmimi i rregullt
  €12,00 EUR
  Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve
  €12,00 EUR
  Candid
  E shitur
 • Bomb

  Çmimi i rregullt
  €10,00 EUR
  Çmimi i rregullt
  €10,00 EUR
  Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve
  €10,00 EUR
  Bomb
 • Pink Crush

  Çmimi i rregullt
  €12,00 EUR
  Çmimi i rregullt
  €12,00 EUR
  Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve
  €12,00 EUR
  Pink Crush
 • Wine

  Çmimi i rregullt
  €10,00 EUR
  Çmimi i rregullt
  €10,00 EUR
  Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve
  €10,00 EUR
  Wine
 • Jam

  Çmimi i rregullt
  €10,00 EUR
  Çmimi i rregullt
  €10,00 EUR
  Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve
  €10,00 EUR
  Jam
 • Bloom

  Çmimi i rregullt
  €6,00 EUR
  Çmimi i rregullt
  €10,00 EUR
  Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve
  €6,00 EUR
  Bloom
  Shitje
 • Cocoa

  Çmimi i rregullt
  €12,00 EUR
  Çmimi i rregullt
  €12,00 EUR
  Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve
  €12,00 EUR
  Cocoa