Kalo te informacioni i produktit
1 of 2

shop Bloom Lashes

Furça të vogla

Çmimi i rregullt
€2,00 EUR
Çmimi i rregullt
€4,99 EUR
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve
€2,00 EUR
Ngjyrë

Furça për përdorim profesional:

1 pako me 50 copë furça të vogla  brenda.

  • Zgjatimi i qerpikëve
  • Ngritja e qerpikëve
  • Laminimi i vetullave
  • Formimi i vetullave
  • Ngjyra dhe dizajne të ndryshueshme