Kalo te informacioni i produktit
1 of 1

shop Bloom Lashes

Paleta Easy Fan Extension Qerpikët Mix

Çmimi i rregullt
€25,00 EUR
Çmimi i rregullt
€24,99 EUR
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve
€25,00 EUR
Madhësia
Stili
Zgjatja e lehtë e qerpikëve me ventilator janë projektuar posaçërisht për ta bërë më të lehtë për teknikët e qerpikëve krijimin e kompletit hibrid, grupit të volumit dhe grupit mega vëllimi 2d-10d me teknikë dore. 
Shiriti unik ngjitës i qerpikëve do të parandalojë ndarjen e tifozëve të volumit në bazë, duke ju lejuar të krijoni ventilatorin perfekt brenda sekondave.
  • E pershtatshme per cdo lloj sysh
  • Mund të përdoret për të krijuar grupe të ndryshme (Hybrid, Volume dhe Mega volume
  • Funksionim i thjeshtë dhe shartim i lehtë
  • Zgjatje qerpikësh me 16 linja
  • Ngjyra: E zezë Mat