Kalo te informacioni i produktit
1 of 2

Bloom Lashes Shop

Unaza ngjitëse

Çmimi i rregullt
€4,99 EUR
Çmimi i rregullt
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve
€4,99 EUR
Stili
Gjatë aplikimit të zgjatjeve të qerpikëve, është më mirë të përdorni Unaza ngjitëse për të mbajtur ngjitësin, pigmentin, bojën, heqësin ose primerin e qerpikëve. Kjo do ta bëjë shumë më të lehtë aplikimin e qerpikëve dhe nuk do të ketë rrëmujë për t'u pastruar.

  • Unazat janë bërë prej plastike të fortë dhe të qëndrueshme.
  • Nuk ka rrëmujë për t'u pastruar dhe e bën shumë më të lehtë aplikimin e qerpikëve.
  • 100 copë/çantë
  • L, LD, L, M, SD dhe S