Kalo te informacioni i produktit
1 of 2

shop Bloom Lashes

Kompleti për ngritjen e qerpikëve dhe laminimin e vetullave

Çmimi i rregullt
€50,00 EUR
Çmimi i rregullt
€63,00 EUR
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve
€50,00 EUR

Komplet profesional për ngritjen e qerpikëve dhe laminimin e vetullave

Gjithçka që ju nevojitet në një kuti, tani me shishe 15 ml!

  • 15 ml Perm
  • Fiksim 15 ml
  • 15 ml Ushqyerja
  • 10 ml pastrues
  • Ngjitës 7 ml
  • Mjetet e ndihmës: 5 palë jastëkë (S, M, M1, M2, L)

Përbërësit natyralë të bimëve

Jetëgjatësia: 18 muaj i pahapur, 4-5 muaj pas hapjes