Kalo te informacioni i produktit
1 of 3

Bloom Lashes Shop

Set profesional për zgjatjen e qerpikëve për fillestarë

Çmimi i rregullt
€200,70 EUR
Çmimi i rregullt
€223,00 EUR
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve
€200,70 EUR

Seti për fillestar përfshin.

 • Qerpikët klasik 0.18D Mix - 0,12D Mix
 • Qerpikët me volum 0,07C Mix
 • Mousse për qerpikët Bloom 120ml
 • Piskatore klasike
 • Piskatore me përdorim të dyfishtë
 • Piskatore e volumit me ventilim të lehtë
 • Patch nën sy
 • Unaza ngjitëse 100 copë
 • Ngjitës për qerpikët
 • Heqësi i lulëzimit
 • Pompe ajri
 • Xham zmadhues
 • 2x  Shirit transparent, 2x Kasetë artizanale japoneze dhe 2x Shirit Mjekësor Profesional
 • Shkop qerpikësh Kristal 50 copë
 • Furçë për pastrimin e qerpikëve 100 copë