Kalo te informacioni i produktit
1 of 1

shop Bloom Lashes

Paletat e përzierjes së zgjatjeve të qerpikëve me volum

Çmimi i rregullt
€13,99 EUR
Çmimi i rregullt
€19,99 EUR
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve
€13,99 EUR
Madhësia
Stili
Zgjatjet tona të qerpikëve të vizonit janë bërë nga 100% lesh i vërtetë i vizonit, leshi i vizonit është mbledhur nga rënia e qimeve të vizoneve, kështu që asnjë mizori nuk përfshihet në produktet tona.
Zgjatja e qerpikëve të vërtetë vizon është shumë më e butë dhe më e lehtë se zgjatja e qerpikëve individualë dhe është e natyrshme si qerpikët tuaj.
Kaçurrela e zgjatjes së qerpikëve të vërtetë vizon është projektuar nga një teknologji e veçantë.
  • Materiali: 100% lesh i vërtetë vizon
  • Madhësia: C dhe D Curl, gjatësia 9mm-15mm
  • Linjat: Zgjatje qerpikësh me 16 linja
  • Ngjyrë: E zezë